دانشکده مهندسی مکانیک برگزار کرد

برگزاری دوره آموزش عملی موتور پژو ۴۰۵– XU7توسط دانشکده مهندسی مکانیک

دانشگاه شهید رجائی به دلیل پتانسیل بالای خود در امر آموزش و تربیت نیروی خبره برای بازار کار، جزو دانشگاه های پیشرو بوده و در این زمینه در حوزه های مختلفی از جمله حوزه مکانیک، برق و … توانسته است خدمات ارزنده ای را برای دانشجویان و نسل جوان ایفا کند. از آنجایی که یکی از اهداف و سیاست های جامعه کنونی و دانشگاه شهید رجائی حرکت در مسیر دانشگاه های نسل سوم-دانشگاه کارآفرین- می باشد لذا دانشکده مهندسی مکانیک با این هدف شروع به برگزاری دوره های کوتاه مدت کارگاهی به صورت عملی و تئوری برای آموزش نسل جوان نموده است.

به منظور افزایش کیفیت آموزش و یادگیری دانشجویان به ویژه دانشجویان رشته مهندسی مکانیک بر اساس هماهنگی های به عمل آمده در راستای برگزاری دوره های آموزشی ویژه مکانیک خودرو نخستین دوره آموزشی در ترم جدید ( نیم سال اول ۹۷-۹۸) با عنوان “دوره آموزش موتور پژو ۴۰۵- XU7” در روز ۵ شنبه تاریخ ۱۲ مهرماه ۱۳۹۷ در کارگاه اتومکانیک با موفقیت برگزار گردید.

kargah-3
kargah-1