برگزاری دوره آموزشی معلمان مجری کتاب‌های درسی نونگاشت کار و فناوری (پایه متوسطه اول)

در ادامه همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با سازمان پژوهش و تالیف کتب وزارت آموزش و پرورش، دوره آموزشی معلمان مجری کتاب‌های درسی نونگاشت «کار و فناوری» پایه اول متوسطه (هفتم، هشتم و نهم)، به مدت ۵ روز، از تاریخ ۴ شهریور لغایت ۸ شهریور، در دانشگاه برگزار شد. با توجه به اینکه کتاب جدیدالتالیف، قرار است در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به طور آزمایشی در ۸ استان کشور اجرا گردد تعداد ۷۵ نفر از دبیران این درس به عنوان نمایندگان استانی در دوره شرکت داشتند. در این دوره دبیران در کارگاه‌های مختلف دانشگاه شرکت نمودند و در سایت دانشکده علوم پایه چند نرم‌افزار مورد نیاز آموزش داده شد. همچنین برای آموزش پرینتر سه‌بعدی از آزمایشگاه دانشکده مکانیک استفاده نمودند. در نهایت امیدواریم با این همکاری‌ها، نقش اعضاء هیات علمی دانشگاه در تالیف کتب فنی‌وحرفه‌ای در راستای ماموریت دانشگاه، پررنگ‌تر گردد.