برگزاری جلسه هماهنگی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی با سرگروه های دروس صلاحيت‌های عمومی معلمی

با توجه به اعلام نتایج اسامی مهارت‌آموزان نهمين دوره آزمون استخدامي سال ۱۴۰۰ وزارت آموزش‌و‌پرورش و شروع دوره آموزشی این مهارت‌آموزان توسط دانشگاه، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، یکشنبه مورخ ۳۰ مرداد، جلسه هماهنگی با سرگروه‌های دروس صلاحيت‌هاي عمومي معلمي  برای اجرای شايسته‌ دوره در پودمان اول برگزار نمود. در این جلسه، ابتدا آقای دکتر پورکمالی در مورد نحوه برگزاری و تفاوت این دوره نسبت به دوره‌های قبلی و همچنین انتظارات دانشگاه را بیان نمودند. سپس اساتید سرگروه به بیان نقطه نظرات خود در مورد نحوه اجرا پرداختند و نهایتا برنامه پیشنهادی به سرگروه‌ها برای تنظیم نهایی تقدیم شد. شروع دوره این مهارت آموزان برای پودمان اول از ۵ شهریور شروع شده و تا ۳۱ شهریور ادامه خواهد یافت.