برگزاری جلسه مشترک معاونین و مدیران معاونت دانشجویی و معاونت اداری و مالی دانشگاه در راستای تسریع امور تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها، رفاهی و تغذیه، ورزش، درمان و مشاوره

جلسه مشترک بررسی مشکلات و ساماندهی وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه در روز چهارشنبه مورخه ۸ دیماه ۱۴۰۰راس ساعت ۹ صبح در سالن شهید باهنر با حضور معاون محترم اداری و مالی، معاون محترم دانشجویی و مدیران محترم حوزه‌های مذکور با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید بر گزار گردید.

در ابتدای جلسه پس از عرض خیرمقدم و گزارش معاون دانشجویی، هر کدام از مدیران حوزه دانشجویی مشکلات ومسائل پیش روی بازگشایی را تشریح کردند. مدیران حوزه مالی و اداری نیز راه‌حل‌های مشکلات را بیان کردند و نسبت به راهکارهای تامین اعتبارات پیشنهادات لازم ارائه گردید و تصمیمات لازم برای تامین و تخصیص اعتبارات لازم برای ساماندهی امور مربوطه اتخاذ گردید.