برگزاری جلسه شورای معاونین دانشجویی دانشگاه‌های منطقه ۱ در دانشگاه شهید رجایی

ابتدای جلسه بعد از قرائت کلام الله مجید آقای دکتر عظمتی رئیس محترم دانشگاه ضمن عرض تبریک عید سعید فطر و خوش آمدگویی خدمت مهمانان عزیز، دانشگاه محترم شهید رجایی و رسالت آن را معرفی فرمودند. ایشان بر لزوم همدلی و همراهی دانشگاه‌ها در پیشبرد اهداف آموزشی، تربیتی و رفاهی دانشجویان تاکید کردند و فرمودند این گونه جلسات و هم افزایی حاصل از آن راه حل مناسبی برای رفع موانع و مشکلات دانشگاه‌ها می باشد.

سپس جناب آقای دکتر وجهی معاون محترم دانشجویی دانشگاه تهران و دبیر شورا با بیان مشکلات و موانع پیش رو دستورات جلسه را پیگیری فرمودند.

ابتدا جناب آقای دکتر سعیدی معاون محترم دانشجویی دانشگاه علم و صنعت و دبیر شورای نظارت گزارش فعالیت دوساله دانشگاه ناظر را ارائه نمودند.

پس از بحث و تبادل نظر در رابطه با مسئولیتهای ناظر، جناب آقای دکتر حاج جباری معاون محترم امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان توضیحات تکمیلی در این خصوص را ایراد فرمودند.

در ادامه موضوع تغذیه دانشجویی و تامین بودجه آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.