برگزاری جلسه اعضای اجرایی اولین همایش بین المللی و چهاردهمین همایش ملی آموزش

روز سه شنبه مورخ ۱ شهریور ماه ۱۴۰۱، جلسه اعضای اجرایی اولین همایش بین المللی و چهاردهمین همایش ملی آموزش با حضور جناب آقای دکتر ریحانی ( رئیس شورای سیاستگذاری همایش )، جناب آقای دکتر قربانی ( دبیر همایش )،سرکار خانم دکتر نصیری ( دبیر علمی همایش ) و سرکار خانم دکتر خالوندی ( دبیر اجرایی ) همایش برگزار گردید. اعضای اجرایی همایش  در مورد رسالت همایش با محور اصلی آموزش دانش بنیان که در راستای منویات مقام معظم رهبری و شعار ملی سال با عنوان اقتصاد دانش بنیان می باشد به بحث و گفتگو پرداختند. همچنین در مورد مبادی اطلاع رسانی مجدد به دانشگاه‌هاو موسسات آموزش عالی، مدارس و آموزشگاههای وزارت آموزش و پرورش، در داخل و خارج کشور و همچنین معرفی افراد بالقوه به عنوان سخنرانان کلیدی همایش در نشست به بحث و گفتگو پرداخته شد.