نخستین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی یافته های نوین در علوم ورزشی برگزار شد

نخستین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی یافته های نوین در علوم ورزشی با تاکید بر دوره پسا کرونا طی روزهای دوم و سوم اسفند ماه در محل دانشکده علوم ورزشی برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این همایش مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه (جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین فضلعلی)ریاست محترم دانشگاه (جناب آقای دکتر مهدی نژاد) و دبیر علمی همایش (سرکار خانم دکتر شهیدی) سخنرانی نمودند و سخنران کلیدی همایش نیز پروفسور لوای لابان از کشور سوریه بود که بصورت مجازی سخنرانی ایشان پخش شد. در طی دو روز برگزاری همایش ۸ پنل تخصصی ۸ سخنرانی کلیدی از دانشگاه ها و موسسات مختلف کشورهای ایتالیا، لهستان، سنگاپور، سوریه، هنگ کنگ و ۴۶ محقق داخلی به ارائه مقالات خود پرداختند. پوستر مربوط به ۱۴۰ مقاله نیز در زمانهای تعیین شده پخش گردید در این همایش نشست تخصصی ورزش بانوان و نشست تخصصی شاخه تربیت بدنی برگزار شد و به سفارش معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در کارگاه آموزش مجازی (با حضور حدود ۹۰۰ نفر) و حضوری (با حضور بیش از ۷۰ نفر ) ویژه معلمان تربیت بدنی برگزار شد. همچنین سه کارگاه آموزشی مجازی در زمینه ارزیابی سواد بدنی، شیوه نگارش مقالات ISI ، و آزمون غربالگری عملکردی حرکتی (FMS) با حضور محققان، دانشجویان و علاقه مندان برگزار شد. همچنین نمایشگاهی شامل ۶ غرفه ارائه خدمات و نمایش تجهیزات آزمایشگاهی و فروش کتب نیز در حاشیه همایش برقرار بود.