با حکم وزیر آموزش و پرورش صورت گرفت

با حکم وزیر آموزش و پرورش، دانشگاه شهید رجایی معین آموزش و پرورش استان گلستان شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،‌با توجه به حادثه سیل اخیر در برخی مناطق کشور و با تدبیر وزیر آموزش و پرورش برای تسریع در رفع مشکلات آموزش و پرورش استان های سیل زده، ستادهای معین تعیین و انتخاب شده اند تا روند کمک به دانش آموزان و فرهنگیان آسیب دیده تسریع گردد.

در این راستا با حکم وزیر آموزش و پرورش خطاب به دکتر حمیدرضا عظمتی بعنوان رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، این دانشگاه بعنوان معین آموزش و پرورش استان گلستان انتخاب شده و ماموریت بسیج امکانات موجود دانشگاه و استان گلستان در تسریع خدمت رسانی را به عهده میگیرد.

دکتر سید محمد بطحایی در حکم ابلاغی خود به رئیس دانشگاه شهید رجایی تاکید نموده است: با هماهنگی نمایندگان اینجانب و اداره کل آموزش و پرورش استان مذکور، برنامه ریزی های لازم جهت کمک به بازگشت کامل به وضع عادی و مطلوب، هدف گذاری و صورت پذیرد.