بازدید مسئولین حوزه معاونت دانشجویی از سرای دانشجویی مبارک آباد در راستای بهبود فرایند زندگی دانشجویی

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی؛ شامگاه روز شنبه مورخه ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۲ دکتر احمدی سرپرست محترم معاونت دانشجویی به همراه جناب اقای دکتر شیری مدیر محترم امور دانشجویی و جمعی از مسئولین حوزه، بازدید میدانی در راستای بهبود فرایند زندگی دانشجویی از سرای دانشجویی مبارک اباد داشتند.
در این بازدید ابتدا در نشستی مفصل، مشکلات و مسائل جاری توسط سرپرست خوابگاه بیان و مورد تبادل نظر و بحث و گفتگو قرار گرفت. راهکارها و اقدامات لازم در همان محل مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت. در ادامه بازدیدی از اتاق های دانشجویان داشته و از نزدیک شنوای دغدغه ها و نیازمندی های دانشجویان قرار گرفتند.
سپس دانشجویان نیز مشکلات و مسائل خود را در زمینه‌های مختلف از جمله تغذیه، امکانات رفاهی و ورزشی، مسائل فرهنگی و … مطرح کردند و مسئولان حوزه معاونت دانشجویی و اداره سراهای دانشجویی نیز با شنیدن نظرات، انتقادات و پیشنهادات دانشجویان، قول بررسی و پیگیری دادند.