بازدید سرپرست دانشگاه و هیات همراه از خوابگاه طرشت

روز پنج شنبه مورخه ۱۹ آبان ۱۴۰۱ تعدادی از مسئولین دانشگاه، متشکل از سرپرست محترم دانشگاه و معاونین اداری- مالی و دانشجویی، رئیس واحد نظارت و ارزیابی عملکرد دانشگاه و مدیر امور خوابگاه های دانشجویی، راس ساعت ۱۶:۳۰ وارد خوابگاه طرشت شدند و پس از بازدید از برخی اماکن خوابگاه وارد نمازخانه شده و نماز مغرب و عشاء را همراه با دانشجویان به جماعت اقامه نمودند.

پس از اقامه نماز، سایر دانشجویان ساکن در خوابگاه در نمازخانه حاضر شده و مراسم رسما آغاز گردید.

ابتدا چند آیه از کلام الله مجید تلاوت گردید و سپس مجری جلسه از آقای رضا پیرحیاتی و سایر دانشجویان داوطلب به عنوان نماینده دانشجویان دعوت به عمل آورد تا سوالاتشان را مطرح نمایند.

در ادامه هرکدام از مسئولین به تناسب مسئولیت خویش به سوالات پاسخ دادند.

خوشبختانه جلسه بسیار مفید و کاربردی با دانشجویان خوابگاه برگزار گردید.

پس از پایان جلسه، مسئولین از بخش های مختلف خوابگاه از جمله باشگاه بدنسازی بازدید به عمل آورده و پیگیر مطالبات و نیازمندی های دانشجویان شدند و حدودا ساعت ۲۱ خوابگاه طرشت را ترک نمودند.