دانشکده مهندسی مکانیک خبر داد

بازدید دانشجویان مکانیک از کارخانه توربین سازی شرکت OTEC

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس دانشکده مهندسی مکانیک، بازدید از کارخانه توربین سازی اوتک انجمن علمی مکانیک – ساخت و تولید پیرو اطلاع رسانی های انجام شده در روز یکشنبه ۲۲ مهر ماه توسط گروهی از دانشجویان در شهرک صنعتی شمس آباد انجام شد. این شرکت با فناوری پیشرفته خود دارای اعتباری منطقه‌ای است و در ردیف سه شركت برتر ارایه‌كننده ” خدمات مشاوره، طراحی مهندسی، تامین و تولید موتورهای توربینی” در سطح آسیا قرار دارد.

ابتدا از قسمت مونتاژ کارخانه بازدید شد و مسئول این قسمت توضیحاتی مختصر در مورد نحوه ی عملکرد توربین ها دادند و پس از پذیرایی از دانشجویان برای آشنایی بییشتر درباره ی توربین ها به قسمت ساخت رفته و دانشجویان را با دستگاه های این قسمت آشنا کرد. در قسمت آخر بازدید از مجموعه تست و کنترل کارخانه بازدید صورت گرفت که توضیحاتی در مورد نحوه قراردادن توربین ها در مدار به بازدید کنندگان ارائه شد .

این بازدید با سخنرانی دکتر علیگودرز از اساتید دانشکده مکانیک آرزوی موفقیت برای همه و توصیه دانشجویان به تلاشی بیشتر برای ساختن ایرانی قدرتمند به پایان رسید.

torbin-1 torbin-2