بازدید اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و مدیران حوزه معاونت دانشجویی از سرای دانشجویی حافظ

به نقل از معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه به همراه مدیران حوزه دانشجویی، عصر روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۹/۱۲ بازدیدی میدانی از سرای دانشجویی حافظ به عمل آوردند.
در این بازدید سه ساعته که ابتدا از سلف و آشپزخانه سرا صورت گرفت، در محیطی صمیمی، مشکلات عوامل اجرایی آشپزخانه مورد بررسی قرار گرفته و مقرر شد مسائل و مشکلات این عزیزان پیگیری شود. سپس از سالن های مطالعه هر بلوک و سالن ورزشی بازدید و در گفتگویی صمیمی با دانشجویان، مشکلات آن ها بررسی شد. همچنین با حضور در بلوک ۲ این سرا، اعضای هیئت رئیسه از نزدیک شاهد مزاحمت های ایجاد شده توسط ساکنین ساختمان چهارسو برای دانشجویان قرار گرفتند و مقرر شد مدیریت محترم حراست از طریق مراجع ذیربط، مشکلات به وجود آمده را تا حصول نتیجه پیگیری نمایند.