بازدید از موزه کمیته ملی المپیک و پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران

روز چهارشنبه به تاریخ ۱۴۰۲/۷/۲۶  همزمان با هفته تربیت بدنی جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه به همراه برخی از اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشجویی علوم ورزشی کشور و همچنین فعالین انجمن های علمی علوم ورزشی دانشگاه شهید رجائی از موزه کمیته ملی المپیک بازدید کردند.

در ادامه این بازدید کارگاه شناخت و معرفی ظرفیت های کار آفرینی و اشتغال در ورزش توسط  جناب آقای دکتر برومند عضو محترم هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی  برگزار گردید و مباحث بسیار مفیدی در مورد کارآفرینی در ورزش ارائه شد.

در ادامه جناب آقای دکتر عباس نظریان رئیس فدراسیون اسکی کشور به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند و ضمن پرسش و پاسخ به سوالات دانشجویان جواب دادند. در انتها نیز سرکار خانم دکتر صیرفی مدیر محترم موزه کمیته المپیک به ایراد سخنرانی پرداختند. و در پایان این مراسم تندیس یادبود دانشگاه به سرکار خانم دکتر صیرفی  و لوح تقدیری از طرف دانشکده علوم ورزشی به دکتر محمد رضا برومند اهداء گردید.