معاونت دانشجویی اعلام کرد

اولین جلسه شورای تخصصی دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت دانشجویی، پیرو تاکیدات ریاست محترم دانشگاه و با پیگیری معاونت محترم دانشجویی اولین جلسه شورای تخصصی دانشجویی در روز شنبه تاریخ ۹۵/۱۰/۴ ساعت ۱۴ در دفتر معاونت دانشجویی برگزار گردید در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر طهماسبی پور معاون محترم دانشجویی ضمن تشکر از حضور مدعوین در جلسه ،در خصوص ترکیب ،شرح وظایف و نحوه اقدام شورای تخصصی دانشجویی مطابق با دستور العمل مربوطه توضیحاتی ارائه نمودند و در ادامه مقرر شد حاضرین نقطه نظرات خود را بیان داشته و پیشنهاد های مرتبط را ارائه نمایند. پس از بحث و تبادل نظر،تصمیمات ذیل اتخاذ گردید.

مقرر شد جلسات بصورت ماهیانه (روز های شنبه اول هر ماه )راس۱۴ در محل دفتر معاونت دانشجویی برگزار گردد و با این حال در صورت صلاحدید معاونت دانشجویی جلسات فوق العاده با دعوت از طریق دبیرخانه تشکیل شود.

مدیر امور دانشجویی بعنوان دبیر شورا انتخاب و مقرر گردید که جلسات با دعوت از طریق دبیر خانه،تنظیم و پیگیری صورتجلسات انجام شود.

مقرر شد دومین جلسه شورا،روز شنبه در تاریخ ۹۵/۱۰/۱۸ با دستور جلسه ذیل تشکیل گردد.

ارائه گزارش وضع موجود توسط مدیران حوزه معاونت دانشجویی

ارایه پیشنهادات مکتوب اعضاء در مورد اولویت های شورا با توجه به شرح وظایف شورا و حوزه مدیریت اعضاء.