انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان سرپرست دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم

طی حکمی از سوی دکتر علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سید رسول عمادی عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی دانشگاه، به عنوان سرپرست دفتر آموزش عالی غیر دولتی منصوب گردید.

در متن ابلاغ ایشان آمده است:

با امعان نظر به مراتب دانش، تجربه و سوابق مدیریتی، جنابعالی را به سمت” سرپرست “دفتر آموزش عالی غیر دولتی” منصوب می کنم.

با توجه به سیاست های وزارت متبوع و نظر به اهمیت و جایگاه آموزش عالی غیر دولتی در نظام آموزش عالی کشور، از جنابعالی انتظار می رود نسبت به ساماندهی امور مربوط با بهره گیری از توانمندی نیروی های کارشناسی دفتر و تعامل اثر بخش با سایر دفاتر حوزه معاونت آموزشی اقدامات لازم را انجام دهید.

خاطر نشان می گردد دکتر سید رسول عمادی عضو هیات علمی و دانشیار رشته تکنولوژی آموزشی، گروه علوم تربیتی دانشکده علوم انسانی می باشند، برای ایشان از خداوند متعال آرزوی موفقیت می نماییم