انتصاب رییس دانشگاه به عنوان عضو شورای سیاست گذاری و هماهنگی تحقیق و توسعه وزارت آموزش و پرورش

به گزارش روایط عمومی دانشگاه، وزیر آموزش و پرورش، طی حکمی دکتر حمیدرضاعظمتی را به عنوان “عضو شورای سیاست گذاری و هماهنگی تحقیق و توسعه وزارت آموزش و پرورش” منصوب کرد

متن این ابلاغ به شرح زیر می باشد:

جناب آقای دکتر حمیدرضا عظمتی

رییس محترم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

با سلام و احترام

در چهل و سومین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی و اهتمام دولت در تحقق ابعاد بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به ویژه نخستین توصیه معظم له نسبت به اهتمام به امر علم و پژوهش و نظر به سیاست های رییس جمهور محترم مبنی بر پژوهش محوری و در شرایط کنونی که وزارت آموزش و پروش در مسیر عملیاتی نمودن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به خصوص زیر نظام پژوهش و ارزشیابی قرار دارد . به منظور ایجاد انسجام و هماهنگی در سیاست های پژوهشی ، گسترش فرنگ پژوهش ، ارتقای کیفیت و هم افزایی فعالیت های پژهشی دستیابی به راه حل های مبتنی بر پژوهش حرکت در مسیر سیاست پژوهش محوری و بهره گیری مؤثر تر از ظرفیت نهاد های پژوهشی برای ارتقای کیفیت آموزش و پرورش و تحقق برخی از اهداف مورد نظر نظام تربیت رسمی و عمومی از جمله زمینه سازی برای تربیت دانش آموزان تراز انقلاب اسلامی ، شکوفایی استعداد ها و پرورش توانایی های بالقوه دانش آموزان و اعتلای شایستگی های معلمان ، شورای .سیاست گذاری و هماهنگی تحقیق و توسعه وزارت آموزش و پرورش تشکیل و آیین نامه آن ابلاغ شد .

نظر به تجربه ، شایستگی عملی وتعهد اجرایی جناب عالی و به استناد ماده سه آیین نامه مذکور به عنوان:

“عضو شورای سیاست گذاری و هماهنگی تحقیق و توسعه وزارت آموزش و پرورش”

منصوب می شوید. انتظار می رود در راستای تحقق مأموریت های محول مطابق با ماده ی ۲ وظایف واختیارات آیین نامه شورای مذکور و باحضور، مشارکت موثر و بکار گیری تجارب ارزش مند و توان علمی و اجرایی همکاران ارجمند و در راستای تحقیق و توسعه اهداف متعالی مندرج در آیین نامه اقدام شایسته نمایید.

محسن حاجی میرزایی

وزیر آموزش و پرورش

اخبار مرتبط: ابلاغ آیین نامه شورای هماهنگی . سیاست گذاری تحقیق و توسعه وزارت آموزش و پرورش