انتصاب دکتر مهدی نژاد درزی به عنوان عضو شورای هماهنگی و سیاستگذاری تحقیق و توسعه وزارت آموزش و پرورش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی نژاد درزی، سرپرست دانشگاه، به عنوان عضو شورای هماهنگی و سیاستگذاری تحقیق و توسعه وزارت آموزش و پرورش از طرف وزیر آموزش و پرورش منصوب شد.

بر اساس این گزارش، در این ابلاغ آمده است که در اجرای مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش، شورای هماهنگی و سیاستگذاری تحقیق و توسعه وزارت آموزش و پرورش با هدف سیاستگذاری در زمینه مدیریت امور تحقیقاتی، توسعه و اشاعه پژوهش، نوآوری و خلاقیت، هماهنگی و ساماندهی فعالیت های پژوهشی و نوآوری و سیاست گذاری برای جلب همکاری سایر دستگاه های اجرایی، نهادهای ملی و بین المللی تشکیل شده است که اعضای آن متشکل از صاحبنظران و متخصصان امر آموزش و پرورش است.

گفتنی است دکتر یوسف نوری، مقام عالی وزارت در این ابلاغ آقای دکتر مهدی نژاد درزی را به مدت دو سال به عنوان عضو شورای هماهنگی و سیاستگذاری تحقیق و توسعه وزارت آموزش و پرورش منصوب نموده است.