انتخاب «احسان پازوکی»، به عنوان مدیرگروه هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر

به پیشنهاد سرپرست دانشکده مهندسی کامپیوتر، با صدور حکمی از سوی سرپرست دانشگاه تربیت دبیرشهید رجائی، احسان پازوکی، به عنوان «مدیرگروه هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی کامپیوتر، صبح امروز دوشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ با صدور حکمی از سوی سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی،  احسان پازوکی، به عنوان «مدیرگروه هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر»، منصوب و از زحمات محمد کلانتری، مدیرگروه پیشین گروه هوش مصنوعی این دانشکده، تجلیل و قدردانی شد.

شایان ذکر است پازوکی، دکترای هوش مصنوعی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و از سال ۱۳۹۵ عضو هیأت علمی و استادیار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی است که تدریس در دانشگاه و مدیرگروهی هوش مصنوعی و مدیرفناوری و اطلاعات را در کارنامه فعالیت های علمی، پژوهشی و اجرایی خود به ثبت رسانده است.