انتخاب «دکتر معصومه صفخانی» به عنوان استاد سرآمد آموزشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، دکتر معصومه صفخانی، دانشیار و عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، به عنوان «استاد سرآمد آموزشی» انتخاب و طی مراسمی با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه از ایشان تجلیل شد.

بر اساس این گزارش، آیین تقدیر از اساتید سرآمد آموزشی و شایسته تقدیر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، ظهر امروز یکشنبه، مورخ ۱۷اردیبهشت ۱۴۰۲، با حضور اعضای هیأت رئیسه و جمعی از مدیران واساتید برگزیده دانشگاه، درسالن شهید طهرانی مقدم، برگزار و طی مراسمی با اهدای لوح تقدیر از سوی سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، از استادان سرآمد و شایسته تقدیر دانشگاه، تجلیل و قدردانی شد.

شایان ذکر است در این مراسم، از دکتر معصومه صفخانی، دانشیار و عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر به عنوان «استاد سرآمد آموزشی» تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

گفتنی است، صفخانی در حال حاضر رئیس کتابخانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی است.