انتخاب دبیر انجمن معماری به عنوان شورای مرکزی اتحادیه انجمن های معماری کشور

انجمن های علمی فعال در دانشگاه ها جهت تشکیل اتحادیه های مربوطه هر ساله مجمعی برگزار می کنند تا شورای مرکزی اتحادیه و سایر قسمت های مختلف آن را مشخص کنند و همچنین در ارتباط با اساسنامه اتحادیه، اعتلا و ارتقای انجمن های علمی نظرات، پیشنهادات و انتقادات ارائه نموده و مورد بحث و بررسی قرار می دهند.
آخرین مجمع در تابستان ۹۷ و در دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردید که به موجب آن دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای دومین سال متوالی به عنوان دبیرخانه اتحادیه انتخاب گردید.  این مجمع پس از آن به مدت ۲ سال بنا بدلایل مختلف برگزار نشد و شورای مرکزی جدید برای اتحادیه بوجود نیامد. پس از گذشت ۲ سال مجددا مجمع تشکیل شده و انتخاباتی جهت تشکیل شورای مرکزی جدید در ۳۰ دی ۹۹ برگزار گردید که خانم یاسمن سوری دبیر انجمن علمی معماری مهراز دانشگاه به عنوان شورای مرکزی اتحادیه انجمن های علمی معماری، مرمت و شهرسازی کشور موفق به کسب رای و عضویت در این شورا شدند. همچنین در اولین جلسه ی شورای جدید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای چهارمین سال متوالی به عنوان دبیر خانه اتحادیه انتخاب ‌گردید.