آقاي دكتر عباس نظريان عضو هيات علمي دانشكده علوم ورزشي رئيس فدراسيون اسكي شد

در جريان برگزاري مجمع فدراسيون اسكي آقای دکتر عباس نظریان عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی با اكثريت آرا به عنوان رئیس فدراسیون اسکی انتخاب شد. در روز چهارشنبه به تاریخ ۱۷/۱۰/۹۹ انتخابات فدراسیون اسکی با حضور مهدی علی نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در آکادمی ملی المپیک برگزار و طی آن رئیس چهار سال آینده این فدراسیون مشخص شد. چهار نفر نامزد کسب کرسی ریاست این فدراسیون بودند که در پایان رای گیری از اعضای ۲۸ نفره مجمع، عباس نظریان با کسب ۲۳ رای به عنوان رئیس چهار سال آینده این فدراسیون انتخاب شد. اذعان داريم كه با يكپارچگي و همدلي كه در حال حاضر در دانشكده علوم ورزشی ايجاد شده است، توانمنديها و ارزشهاي اساتيد و همكاران در سطح ورزش كشور به شايستگي خودنمايي مينمايد. براي دكتر نظريان آرزوي توفيق روز افزون داريم.