افتتاحیه دبیرخانه اتحادیه دانشجویی علوم ورزشی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم ورزشی در هفته تربیت بدنی، دبیرخانه اتحادیه دانشجویی علوم ورزشی کشور در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران افتتاح گردید. در این مراسم معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، سرپرست دانشکده علوم ورزشی، دکتر امیرحسین منظمی عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی و دیگر اعضای هیات علمی دانشکده علوم ورزشی، اعضای شورای مرکزی اتحادیه علوم ورزشی کشور و دبیران اتحادیه دانشجویی کشور حضور داشتند.

در ابتدای مراسم جناب آقای دکتر عبداله صلواتی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند، همچنین دکتر مجتبی صالح پور سرپرست دانشکده علوم ورزشی نیز به اهمیت اتحادیه دانشجویی و انجمن های علمی با تاکید بر تعامل اتحادیه های دانشجویی دیگر با اتحادیه دانشجویی علوم ورزشی اشاره فرمودند. در پایان مراسم، به صورت رسمی دبیرخانه اتحادیه دانشجویی علوم ورزشی افتتاح گردید.