قابل توجه پذیرفته شدگان دکتری مهر ۱۴۰۲ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی

ضمن عرض تبريك به جهت پذیرش شما عزيزان در دانشگاه تربيت­ دبير شهيد رجائي، خواهشمند است اطلاعیه‌های مربوطه را از این صفحه پیگیری فرمایید.

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۱۴۰۲
عضویت کلیه دانشجویان جدید الورود در کانال اطلاع رسانی مدیریت تحصیلات تکمیلی به آدرس ذیل، اجباری می‌باشد. در صورت عدم ثبت نام، تبعات آن متوجه دانشجویان خواهد بود.

eitaa.com/sru_pg

توجه توجه:

اطلاعیه شماره ۴

مرکز بهداشت و درمان و مشاوره دانشگاه

قابل توجه کلیه دانشجویان ورودی جدید
اطلاعیه شماره ۱مرکز بهداشت، درمان و مشاوره – سال تحصیلی۱۴۰۲

اطلاعیه شماره ۳

زمانبندی مراجعه حضوری دانشجویان

نحوه ورود به پورتال

نام کاربری برای ثبت نام در گلستان براي داوطلبان با آزمون: کد داوطلبیr021

نام کاربری برای ثبت نام در گلستان براي داوطلبان بدون آزمون: کدمليU021

رمز برای ثبت نام در گلستان براي داوطلبان با و بدون آزمون: ده رقم کد ملی

اطلاعیه شماره ۲

ثبت نام اینترنتی (غیرحضوری)

مرحله اول ثبت‌نام ورودی‌های دکتری سال ۱۴۰۲ از روز شنبه ۱۴۰۲/۰۶/۱۱  لغایت شنبه ۱۴۰۲/۰۶/۱۸  به‌صورت غیرحضوری از طریق سامانه آموزشی گلستان به آدرس portal.sru.ac.ir انجام می‌گیرد. برای دریافت راهنما چگونگی پذیرش غیرحضوری اینجا را کلیک کنید.

ضمیمه ۱: فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی ارشد (دکتری)

ضمیمه ۲: فرم تعهد نامه پذیرش نهایی ویژه فرهنگیان پذیرفته شده (کارشناسی ارشد و دکتری)

۲- ثبت نام قطعی (ارائه اصل مدارک)

نحوه ارائه اصل کلیه مدارک پذیرفته‌شدگان به صورت حضوری از یکشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۲۶  انجام می گیرد.

اطلاعیه شماره ۱

ضمن عرض تبريك به جهت پذیرش شما عزيزان در دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، به اطلاع می رساند:

نحوه انجام فرآیند پذیرش غیر حضوری و  پذیرش نهایی طی روزهای آتی و بعد از انجام مقدمات مورد نیاز از طریق همین صفحه اطلاع رسانی خواهد شد. در ادامه فایل «دستورالعمل ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری سال ۱۴۰۲» ارسالی از سازمان سنجش جهت اطلاع آمده است:

دانلود دستورالعمل ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون دکتری سال ۱۴۰۲