اطلاعیه نحوه برگزاری دوره مهارت آموزی و استخدام معلمین حق التدریس(سری دوم)

اطلاعیه پذیرش نهایی و انتخاب واحد

قابل توجه معرفی شدگان نهائي دوره مهارت آموزي آزمون استخدامی سال ۱۳۹۹ و استخدام معلمين حق التدریسی سال ۱۳۹۹ (سری دوم و سوم) دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک کنید

*********************************************

اطلاعیه شماره ۱۰

به اطلاع کلیه مهارت آموزات استخدام معلمین حق التدریسی سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ سری اول و دوم و سوم می رساند . در صورتی که رشته شغلی شما در دانشگاه با رشته شغلی تدریسی و معرفی نامه شما مغایرت دارد ، مراتب جهت اصلاح فقط از طریق امور استخدامی استان محل خدمت و تاییدیه معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع  وزارت آموزش و پرورش قابل پیگیری می باشد و دانشگاه به هیچ عنوان امکان تغییر مشخصات را چه به صورت حضوری و چه به صورت مکاتبه ای نخواهد داشت .

خواهشمند است در این خصوص از تماس تلفنی با واحدهای مختلف دانشگاه جدا خودداری فرمایید.

********************************************

اطلاعیه شماره ۹

اطلاعیه نحوه پذیرش نهایی و ارسال مدارک

به اطلاع کلیه معرفی شدگان نهائي دوره مهارت آموزي و استخدام هنرآموزان حق التدریس سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰

(سری دوم و سوم) دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می رساند با توجه به شرایط انتشار ویروس کرونا و لزوم رعایت دستور العمل های بهداشتی،  فرآیند پذیرش نهایی ، به صورت غیر حضوری و از طریق ارسال پستی انجام خواهد شد.

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک کنید.

**************************************

اطلاعیه شماره ۸

قابل توجه معرفی شدگان نهائی دوره مهارت آموزي و استخدام معلمین سري دوم حق التدریسی سال ۱۳۹۹

جهت ثبت نام در پودمان دوم که در بازه زمانی ۱۴۰۰/۰۳/۱۲ تا ۱۴۰۰/۰۳/۱۵ می باشد کافیست با همان شناسه کاربری و رمز عبور قبلی خود به پرتال آموزشی دانشگاه به نشانی: portal.sru.ac.ir مراجعه نموده و در صورتی که مراحل پذیرش غیر حضوری شما به اتمام نرسیده با کلیک روی مرحله «اتمام پذيرش غيرحضوري و چاپ فرم مشخصات کامل دانشجو» فرم مربوطه را دریافت و تا زمان اعلام پذیرش نهایی که فرآیند آن به زودی اطلاع رسانی خواهد شد نزد خود نگه دارید.

در صورتی که قبلا این کار انجام شده است ، نیازی به دریافت مجدد فرم اتمام پذیرش غیر حضوری ندارید.

**************************************

اطلاعیه شماره  ۴  مرکز آموزش الكترونیكي
سال ۱۳۹۹ و معرفی شدگان آزمون استخدامی سنوات گذشته دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی

برنامه آزمون پودمان اول – خردادماه ۱۴

*******************************************

اطلاعیه شماره ۷

به اطلاع می رساند تعداد ۱۳ نفر از هنرآموزان حق التدریس سری دوم که اسامی آنها در ادامه خواهد آمد . می بایست مطابق اطلاعیه شماره ۶ همین صفحه حداکثر تا اول اردیبهشت ۱۴۰۰ نسبت به تکمیل فرآیند پذیرش غیر حضوری خود اقدام نمایند.

شهرستانهای تهران امید حیدری هنراموزالكترونيك
لرستان كبری سالاری هنراموزحسابداري
البرز محمود علمی هنراموزساختمان
خوزستان مریم زاهد زاده هنراموزصنايع غذايي
فارس افسانه حسن لی هنراموزكامپيوتر
فارس مرضیه آورند هنراموزنقشه كشي عمومي /معماري /
خراسان شمالی كریم آذری هنراموزالكتروتكنيك
آذربایجان غربی یاسر رضائی قاریاغدی هنراموزحسابداري
هرمزگان ابوالقاسم محسنی تكلو هنراموزساختمان
كردستان محمدخالد نادری کروندان هنراموزساختمان
كردستان سیدسجاد حسینی هنراموزمكانيك خودرو
شهرستانهای تهران احمد فتاحی اصل هنراموزصنايع غذايي
خوزستان سمیه مولائی هنراموزحسابداري

******************************

اطلاعیه شماره ۶

قابل توجه معرفی شدگان نهائي دوره مهارت آموزي و استخدام

هنرآموزان حق التدریسی سال ۱۳۹۹ (سری دوم) مرحله سوم

شاغل در هنرستانها و مراکز کارودانش

اسامی تعداد ۱۰۱ نفر از معرفی شدگان حق التدریس و ۲ نفر از مهارت آموزان آزمون استخدامی سال ۱۳۹۸ جهت پذیرش و شرکت در دوره در سیستم آموزشی دانشگاه بارگذاری گردیده است

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک کنید

**********************************************************

اطلاعیه شماره ۵

راهنمای ورود به سامانه آموزش الکترونیکی جهت مهارت آموزان محترم حق التدریس سری دوم و جاماندگان آزمون استخدامی سنوات قبل دانشگاه شهید رجایی

جهت مشاهده راهنما اینجا کلیک کنید

*********************************************

اطلاعیه شماره ۴

به اطلاع آن دسته  از جاماندگان آزمون استخدامي سنوات قبل براي دوره مهارت آموزي که اسامی آنها در ادامه خواهد آمد می رساند . این عزیزان می توانند مطابق اطلاعیه شماره ۲ در همین صفحه نسبت به انجام فرآیند پذیرش غیر حضوری خود اقدام نمایند.

شناسه کاربری این گروه = کدملیu993

گذرواژه=کدملی ده رقمی

مجيد احمدي زاده راييني
حسن بيك محمدلو
پيمان نوراني مرني
علي نخعي
محمدرضا پاكدل معز
ميلاد سعيد
مريم خرمي

احسان سرلکی

******************************

اطلاعیه شماره ۳

در خصوص شناسه کاربری و رمز عبور در پذیرش غیر حضوری سامانه گلستان

در صورتی که با کد ملی ده رقمی به عنوان رمز عبور موفق به ورود به سامانه نشده اید.

از کد پرسنلی که در ابتدای آن دو صفر ثبت شده است می توانید وارد سامانه شوید

********************************

اطلاعیه شماره ۲

به اطلاع می رساند با توجه به رفع مشکل اطلاعات بیشتر معرفی شدگان

راهنمای نحوه پذیرش غیر حضوری

معرفی شدگان نهائي دوره مهارت آموزي و استخدام

معلمين حق التدریسی سال ۱۳۹۹ (سری دوم) دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

در سامانه آموزشی دانشگاه به پیوست ارایه می گردد.

جهت مشاهده راهنما اینجا کلیک کنید

در صورتی که معرفی شده محترمی ، امکان ورود به سامانه را ندارد ، می بایست منتظر باشد تا نقص اطلاعاتی ایشان مرتفع گردیده و انشاالله در روزهای آتی اقدام به ورود به سیستم و تکمیل فرآیند پذیرش غیر حضوری نماید.

***************************************

اطلاعیه شماره ۱

قابل توجه معرفی شدگان نهائي دوره مهارت آموزي و استخدام

معلمين حق التدریسی سال ۱۳۹۹ (سری دوم) دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك اعیاد شعبانیه و سال نو و خیر مقدم به مناسبت ورود شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، به اطلاع می رساند ، فرآیند پذیرش غیر حضوری شما عزیزان به جهت وجود نقص در  اطلاعات دریافتی، انشاالله تا تاریخ ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۰ از طریق همین صفحه اطلاع رسانی خواهد شد.

اطلاعیه نحوه برگزاری دوره مهارت آموزی و استخدام معلمین حق التدریس

فرم معرفی شدگان دوره مهارت آموزی مشمولین قانون تعیین تکلیف