اطلاعیه مهم در خصوص اختلالات اینترنتی

اساتيد گرامي دانشجويان محترم. با سلام، احتراما به استحضار مي رساند، به منظور رفع مشكل اينترنت دانشگاه، تلاش‌هاي مستمر حوزه هاي ذي ربط در چند هفته گذشته باعث افزايش پهناي باند از  ۴۵۰به ۷۵۰ مگابيت در ثانيه شده است و  درحال حاضر دوستان در مركز فناوري اطلاعات در حال تنظيم سرورهاي LMS هستند و انشااله مشكل كلاس هاي مجازي برطرف خواهد شد. احتمال دارد در برگزاري كلاسهاي زنگ  ۸ امروز (دوشنبه ۱۴۰۱/۰۲/۲۶) با كمي تاخير دسترسي به LMS فراهم شود.

***********************************

دانشجویان گرامي؛ به استحضار مي رساند که اختلال در شبکه ملی اینترنت (که سرويس دهنده سامانه الکترونيکي دانشگاه بوده است) سبب شده است که متاسفانه اجراي کلاس هاي مجازي با مشکلاتي همچون قطعي و منقطع شدن صدا مواجهه شود. لذا براي رفع اين مشکل، حوزه فناوري اطلاعات دانشگاه نسبت به تغییر شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنت، اقدام نموده است. جهت رفع نگراني با اساتید هماهنگ شده که به هر شکل ممکن نسبت به جبران این نقیصه و انتقال بی عیب و نقص محتوای آموزشی همکاری لازم را مبذول فرمايند.