اطلاعیه مصاحبه آزمون ورودی دوره دکتری ۹۸ دانشکده علوم پایه

به نقل از مدیر گروه ریاضی دانشکده علوم پایه، متقاضیان شرکت در آزمون مصاحبه دانشکده علوم پایه در دوره دکتری ریاضی کاربردی و ریاضی محض که اسامی انها از طریق سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده است لازم است تا پایان روز بیست و هفتم خرداد ماه ( دوشنبه) با ارسال مدارک تعیین شده برای شرکت در آزمون مصاحبه از طریق ادرس پست الکترونیکی زیر

olompaye@yahoo.com

برای حضور در مصاحبه ثبت نام نمایند.

• مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در آزمون مصاحبه توسط دانشگاه ابلاغ و اطلاع رسانی شده است ( اطلاعیه شماره ۲ دانشگاه) که برای این منظور به وبگاه دانشگاه مراجعه نمایید.
  •  [download id=”51972″]
  • ارسال مدارک تا روز دوشنبه ۹۸/۳/۲۷ برای ثبت نام و شرکت در آزمون مصاحبه الزامی است و به مدارک ارسالی بعد از این تاریخ هیچگونه ترتیب اثری داده نمی‌شود.
  • به مدارک ارسالی که کامل و با موفقیت ارسال شوند از طرف دانشکده پاسخ دریافت ارسال میگردد.
  • در صورت لزوم برای کسب اطلاعات بیشتر در زمان اداری می توانید با تحصیلات تکمیلی دانشکده با شماره  ۲۲۹۷۰۰۶۰ الی ۹ داخلی ۲۵۱۵ تماس حاصل فرمایید.

تاریخ آزمون مصاحبه در روز های سوم و چهارم تیرماه ( دوشنبه و سه شنبه) خواهد بود که برنامه زمان بندی حضور برای مصاحبه در روزهای ذکر شده متعاقبا (یکم  تیرماه) از طریق وبگاه دانشکده علوم پایه اطلاع رسانی خواهد شد.