اطلاعیه اداره سراهای دانشجویی درخصوص ثبت سراها

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی:

۱- به دانشجویان ساکن شهرتهران،کلیه مقاطع تحصیلی دوره شبانه(نوبت دوم) و کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد خوابگاه تعلق نمی گیرد.

۲- فقط دانشجویان مقطع کارشناسی و دکتری از ورودی های ۹۸ تا۴۰۱دوره روزانه که در موعد قبل درخواست خوابگاه خود را ثبت نموده اند می توانند جهت انتخاب اتاق اقدام کنند.

۳- خواهشمند است دانشجویان در بازه زمانی مشخص شده نسبت به انتخاب اتاق اقدام نمایند.

۳- جهت پاسخگویی به اشکالات احتمالی سامانه برای ثبت نام با شماره ۲۲۹۷۰۰۳۱-۰۲۱ از ساعت ۸صبح لغایت ۱۵ تماس حاصل فرمایید

۵- فایل های راهنمای ثبت نام در سایت دانشگاه – بخش معاونت دانشجویی موجود می باشد.

۶-بازه زمانی انتخاب اتاق خواهران ساکن استان البرز و شهرستانها که قبلا درخواست خود را ثبت نموده اند متعاقبا اعلام می شود.

۷- دانشجویان برادر ساکن استان البرز و شهرستانهای استان تهران در صورت وجود ظرفیت مطابق اطلاع رسانی اسکان داده می شوند و خواهشمند است از تماس با معاونت دانشجویی و اداره سراهای دانشجویی جدا خودداری نمایند.

۸- با توجه به انتخاب مکانیزه از پذیرش دانشجو به صورت موقت در خوابگاه ها معذور می باشیم.لذا دانشجویان گرامی قبل از اطمینان از انتخاب اتاق به مقصد تهران حرکت نکنند.

جدول زمانبندی اسکان ترم اول سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۳

لیست سرای ازگل