برگزاری اردوی تشکیلاتی فتح الفتوح ۶ بسیج دانشجویی دانشگاه در شهر قم

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد:
به گزارش کارشناس مسئول فرهنگی و فوق برنامه، اردوی تشکیلاتی فتح الفتوح ۶ بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی از ۲۸ دی ماه ۱۴۰۱ در شهر قم برگزار شد و تا چهارشنبه ۵ بهمن ماه ادامه خواهد داشت.  اردوی فتح الفتوح در دو بخش خواهران و برادران بطور مستقل بر پا می شود.
گفتنی است این اردو  شامل بخش های مختلف از قبیل کلاس های مبانی دینی و معرفی و تشکیلاتی و مدیریت توحیدی و همینطور گعده های تخصصی و برنامه های فوق برنامه از قبیل ورزش و … است.
روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه آقای دکتر مهدی نژاد،رئیس محترم دانشگاه، بهمراه حجت السلام و المسلمین فضلعلی، مسئول محترم نهاد، آقای دکتر طهماسبی، معاون محترم دانشجویی، آقای دکتر سلطانی، رئیس محترم دفتر نظارت و ارزیابی و پاسخگویی به شکایات، از این اردو بازدید کردند و از نزدیک دانشجویان در نشست صمیمانه با رئیس محترم دانشگاه و هیأت همراه گفت و گو کردند.