ارتقاء و ارزش بخشی به فناوری هوش مصنوعی و پیوند دانشگاه و صنعت

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد :

به همت اداره مطالعات، برنامه‌ریزی و امور اجتماعی دانشگاه، در راستا و هدف ارتقاء و ارزش بخشی به فناوری جدید هوش مصنوعی و پیوند دانشگاه و صنعت ، دو جلسه در تاریخ های ۱۴۰۲/۱۰/۱۶ و ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ، و نیز در بنیاد مستضعفان کشور برگزار گردید.

در  این نشست  که با حضور دکتر صلواتی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر بهارلو، مدیر فرهنگی و اجتماعی، دکتر شریفی از اساتید دانشکده عمران، دکتر بساق زاده از اساتید دانشکده کامپیوتر و نماینده معاونت پژوهشی دانشگاه، خانم دکتر دانشپور، رئیس دانشکده کامپیوتر، خانم دکتر بیگی از اساتید دانشکده کامپیوتر،  دکتر فریدونی، رئیس اداره مطالعات، برنامه‌ریزی و امور اجتماعی، سیروان امیری دبیر انجمن علمی دانشجویی کامپیوتر، از طرف دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و مهندس میر محمدی مدیر سرمایه‌گذاری، شرکت توسعه دانش بنیان سینا وی سی، از زیر مجموعه های شرکت دانشمند بنیاد مستضعفان و مهندس نور علی وند، کارشناس مربوطه ایشان، روز دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ در اتاق جلسات بنیاد مستضعفان برگزار گردید بر لزوم توانمندی های دانشگاه در حوزه هوش مصنوعی تاکید شد.

موضوعات مطرح شده از طرف دانشگاه عبارت بودند از:

• معرفی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، در ابعاد رتبه بین المللی، دانشمندان دو در صد برتر جهان، تعداد دانشجو، تعداد اعضای هیات علمی، آزمایشگاه ها و کارگاه ها
  • کسب رتبه ۴ دانشگاه در رتبه بندی
  • کسب عنوان سرآمد علمی و سرآمد آموزشی کشور توسط دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه
  • توانمندی های دانشگاه در حوزه هوش مصنوعی و غیره شامل : علوم شناختی در آموزش، توجه دقیق بصری،  آموزش زبان انگليسي از طریق تور مجازی، نرم افزار های آموزشی،  ارزیابی پرونده های آموزشی به خصوص در مناطق محروم، ربات هوشمند،  انرژی های تجدید پذیر،  پیل های سوختی ،  جانمایی مطلوب در حوزه های اراضی کشاورزی، مناطق مسکونی و آب شیرین

موضوعات مطرح شده از طرف بنیاد مستضعفان عبارت بودند از:

• درهر پروژه کوچک ، آماده سرمایه گذاری تا ۲۰ میلیارد تومان هستیم.
  • چندین شرکت از زیر مجموعه های بنیاد می باشد مثل دانشمند، صندوق باور و امید، شرکت توسعه ای و… که شرکت سینا وی سی، سرمایه گذار خطر پذیر بنیاد، می باشد.
  • حوزه های سرمایه گذاری خطر پذیر شرکت : کشاورزی، دامی، گردشی تفریحی، معدنی، حمل ونقل فناوری های فین تک و چند مورد دیگر هستند.
  • الزامات طرح های پیشنهادی _ در زنجیره ارزش خود بنیاد باشد. که ویژگی های محرومیت زدایی داشته باشد و نیازهای فناورانه کشور را پوشش دهد.
  • مشکل اساسی بنیاد این است که هر چند بازوی قوی سرمایه‌گذاری هستیم و دارای منابع لازم، اما طرح های خوب از طرف صاحبان دانش کمتر ارائه می گردد.
  • یکی از اهداف ما در سرمایه گذاری، شناخت ظرفیت های هوش مصنوعی در کشور است بخصوص تولید محصولاتی از آن، که به مرحله تجاری سازی رسیده اند.

به دعوت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از بنیاد مستضعفان کشور، جلسه بعدی در دو یا سه هفته آینده، در دانشگاه تربيت دبیر شهید رجایی  برگزار می گردد و در صورت تفاهم فی مابین طرفین، منجر به انعقاد تفاهم نامه و همکاری های لازم خواهد شد.