ادغام دوره های توانمندسازی دانشجو معلمان با دروس کارگاه تخصصی مخصوص دانشجویان ورودی ٩٧ رشته مهندسی مکانیک ساخت وتولید

دانشکده مکانیک طرح توانمندسازی دانشجویان برای تدریس بهتر دروس کارگاهی در هنرستان را برای اولین بار به پیشنهاد مسئول انجمنهای علمی دانشکده مکانیک در دانشگاه در در ترم دوم سال تحصیلی ١۴٠٠ مطرح کرد. اما دوره های توانمندسازی به دلایلی ازجمله عدم تامین خوابگاه و ھمچنین برخورد زمانی تشکیل کلاسها در تابستان با تعطیلی کارگاهها در مرداد ماه و دلایل دیگر تشکیل نگردید . ان شا الله در آینده نزدیک دانشجویان عضو انجمن علمی ودانشکده با ھمکاری ھم بتوانند مقدمات تشکیل کلاس ها را با اولویت پاسخ دهی وتوانمندسازی دانشجویان ترم های پایانی کارشناسی فراھم کنند.
در جلسه ای که آقای مهندس حیدر رمضانی مسئول انجمنهای علمی دانشکده مکانیک ودکتر ولی لله پناهی زاده مدیر گروه ساخت وتولید تشکیل شد پیشنهاد آقای رمضانی مبتنی بر تشکیل کارگاه تخصصی ۶ از دروس صلاحیت رشته ساخت وتولید همراه با تقویت محتوای درس که بتواند بخشی از دوره های تراش وفرز مقدماتی وتکمیلی را نیز تحت پوشش قرار دهد مورد قبول قرار گرفت .
این کار باعث می شود خروجی کار تناسب بیشتری با نیازهای دانشجویان برای تدریس در هنرستان داشته باشد.
رمضانی که خود مدرس این کارگاه در روزهای پنجشنبه خواهد بود بیان داشت قرار است در پایان کلاس تخصصی ۶ ،قطعه کارها ومکانیزم های ساخته شده به عنوان نمونه کارهایی برای تدریس در هنرستان به نمایش گذاشته شود .و جریان کار در قالب یک اقدام پژوهشی پیش رود که دانشجویان همزمان بتوانند تلفیق آموزش وپژوهش را در تدریس یاد گرفته ودر آینده درهنرستان ها اجرا کنند . وی ادامه داد، این کار باعث می شود تنوع وحجم مطالب تدریس شده زیادتر شود اما مطمئنا نتیجه کار ارزش بالایی خواهد داشت .
این پیشنهاد مورد تایید آقای دکتر علی گودرز رییس دانشکده ومعاونت دانشکده آقای دکتر رفاهی اسکویی قرار گرفت .وقرار شد پیگیری ها وحمایتهای لازم از طرف دانشکده صورت گیرد.