اداره فرهنگی و فوق برنامه اعلام نمود:

برگزاری کارگاه آموزشی زبان انگلیسی با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با زبان انگلیسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، انجمن علمی زبان انگلیسی با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با زبان انگلیسی کارگاه و نمایشگاهی تخصصی برگزار نمود. علیزاده دبیر انجمن علمی زبان انگلیسی هدف از این نمایشگاه را شبیه سازی محیطی و برقراری ارتباط بیشتر با زبان انگلیسی معرفی نمود. در این نمایشگاه ۸ غرفه نظیر کلینیک، کتاب فروشی، بزرگسالان و… فعالیت داشتند. دانشجویان باید به زبان انگلیسی درخواست های خویش را مطرح می کردند تا موارد درخواستی به آنها تحویل می گردید. در کنار این غرفه ها برنامه های متنوعی از جمله مسابقه برگزار و جوایزی به شرکت کنندگان به رسم یادبود اهداء گردید.

بازدید معاونت محترم پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در روز آخر نمایشگاه را میتوان مهم ترین رویداد این نمایشگاه دانست. جناب آقای دکتر فیض در این بازدید یک ساعته که به همراه مسئولین محترم و اساتید دانشگاه جناب آقای دکتر شمس (مدیر محترم حوزه ریاست و روابط عمومی) سرکار خانم دکتر کاشانیها (ریاست محترم دانشکده علوم انسانی) جناب آقای دکتر احمدی (مدیر محترم فرهنگی و اجتماعی)، سرکارخانم دکتر رحیمی (معاون محترم دانشکده علوم انسانی و استاد مشاور انجمن علمی زبان انگلیسی) و جناب آقای دکتر نجاتی (مدیر محترم گروه زبان انگلیسی) صورت پذیرفت، از نزدیک با فعالیت های انجمن علمی زبان انگلیسی آشنا شده و تداوم این گونه برنامه ها را خواستار شدند. شایان ذکر است ایشان در پایان بازدید از نمایشگاه، با هدف کمک به امور خیریه و عام المنفعه، مبلغی را به غرفه محک اهدا کردند که این حرکت با استقبال شدید دانشجویان مواجه گردید.

photo_2017-04-19_15-15-19photo_2017-04-19_11-56-46 photo_2017-04-19_11-56-53photo_2017-04-20_09-00-00