آیین بزرگداشت روز زن و سالگرد شهادت سردار سلیمانی در معاونت دانشجویی برگزار شد.

معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ مصادف با سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، نشستی با همکاران حوزه معاونت دانشجویی در سالن شهید باهنر داشتند. در این نشست که ابتدا با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد جناب آقای دکتر احمدی ضمن تبریک روز زن و مادر، یاد و خاطره سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشتند. سپس آقایان دکتر شیری مدیر امور دانشجویی، بخشنده رئیس اداره سراهای دانشجویی، آقاجانی رئیس اداره تربیت بدنی و خداپناه رئیس مرکز بهداشت و درمان نیز این روز فرخنده را به همکاران تبریک و تهنیت گفتند.

در پایان از بانوان شاغل در حوزه معاونت دانشجویی به مناسبت روز زن و همچنین از زحمات همکار بازنشسته جناب آقای داعی سرپرست سرای دانشجویی حافظ، با اهدای هدایایی تقدیر و تشکر به عمل آمد.