آغاز پذیرش دانشجو از طریق بورس شهید رجایی (مختص معلمان کشور های خارج)

دکتر مجتبی قربانی در مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱: آغاز پذیرش دانشجو از طریق بورس شهید رجایی

مدیر دفتر همکارهای علمی و بین المللی دانشگاه در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ از پذیرش دانشجوی خارجی با استفاده از ظرفیت بورس شهید رجایی خبر داد

ایشان با اعلام این خبر افزود، این بورس صرفاً متعلق به معلمین کشور های خارج و به طور خاص کشورهای مسلمان همسایه پیش بینی گردیده است. که با ظرفیت سازی و اخذ مجوز های لازم و مصوبه هیات امنأ از سال جاری به اجرا در آمده است.

وی با اشاره به اینکه حضور دانشجویان سایر کشورها در دانشگاه ها امروزه امری معمول می باشد، و با اشاره به  داشتن تجربه یکصد سال تربیت معلم در کشور، پذیرش دانشجو معلمان خارجی را در راستای کسب مرجعیت علمی، ارتقأ تعاملات بین المللی، و تبادل تجربیات با کشور های دیگر در حوزه های ماموریتی دانشگاه برشمرد.

ایشان ظرفیت پذیرش این بورس در سال تحصیلی جاری یکصد نفر اعلام کرد که شامل ۴۰ نفر بصورت حضوری و ۶۰ نفر غیر حضوری خواهند بود. که دانشگاه بابررسی مدارک ایشان و طی مراحل قانونی اقدام به ثبت نام ایشان خواهد نمود.