زمان مصاحبه معرفی شدگان مقطع کارشناسی

جدول زمانبندي مراجعه معرفي شدگان چند برابر ظرفيت آزمون سراسري سال ۹۷ به دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي به منظور برگزاري مصاحبه

به اطلاع معرفي شدگان چند برابر ظرفيت آزمون سراسري سال ۹۷ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي مي­رساند كه مطابق جدول زمانبدي زير جهت تحويل مدارك و انجام مراحل مصاحبه به ساختمان شماره ۲ دانشكده علوم انساني مراجعه نمايند. شايان ذكر است به دليل ضيق وقت، عدم مراجعه در زمان تعيين شده به منزله انصراف داوطلب بوده و امكان برگزاري مصاحبه خارج از زمان مذكور به هيچ عنوان مقدور نمي­باشد.

مدارك لازم:

• اصل و كپي گواهي ديپلم متوسطه
  • اصل و كپي گواهي پيش­دانشگاهي
  • اصل و كپي ريز نمرات پيش­دانشگاهي
  • اصل و كپي ريز نمرات سوم متوسطه
  • كپي شناسنامه
  • كپي كارت ملي
  • يك قطعه عكس ۴*۳
  • ارائه فيش واريزي به مبلغ ۲۷۰۰۰۰ ريال به حساب شماره ۲۱۴۱۲۰۵۳۴ به نام درآمدهاي اختصاصي دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي نزد بانك تجارت شعبه حسين ­آباد لویزان (كد شعبه ۲۱۴۰ )

رديف روز تاريخ داوطلبان بومي استان مراجعه كننده توضيحات مهم
۱ يكشنبه ۴/۶/۹۷ شهر تهران: داوطلباني كه نام خانوادگي آن­ها با حروف (الف-ب-پ) شروع مي­شود.

شهرستان­هاي استان تهران

اصفهان

قزوين

مراجعه داوطلب در زمان معين شده با مدارك كامل (فوق الذكر) الزامي است و به هيچ وجه امكان مراجعه در زمان ديگري مقدور نمي­باشد.
۲ دوشنبه ۵/۶/۹۷ شهر تهران: داوطلباني كه نام خانوادگي آن­ها با حروف (ت-ث-ج-چ-ح-خ) شروع مي­شود.

اردبيل

قم

كرمانشاه

كردستان

خراسان شمالي

زنجان

آذربايجان شرقي

۳ سه­شنبه ۶/۶/۹۷ شهر تهران: داوطلباني كه نام خانوادگي آن­ها با حروف (د-ذ-ر-ز-ژ-س-ش) شروع مي­شود.

خوزستان

البرز

كرمان

خراسان جنوبي

۴ چهارشنبه ۷/۶/۹۷ شهر تهران: داوطلباني كه نام خانوادگي آن­ها با حروف (ص-ض-ط-ظ-ع-غ-ف-ق) شروع مي­شود.

چهار محال بختياري

گيلان

گلستان

كهگيلويه و بوير احمد

خراسان رضوي

۵ پنج­شنبه ۸/۶/۹۷ شهر تهران: داوطلباني كه نام خانوادگي آن­ها با حروف (ك-گ-ل-م) شروع مي­شود.

سمنان

مازندران

بوشهر

فارس

ايلام

آذربايجان غربي

۶ شنبه ۱۰/۶/۹۷ شهر تهران: داوطلباني كه نام خانوادگي آن­ها با حروف (ن-و-ه-ي) شروع مي­شود.

مركزي

لرستان