مراسم تکریم و معارفه رئیس و سرپرست دانشکده مهندسی عمران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در حاشیه نشست شورای دانشگاه مراسم تکریم و معارفه رئیس و سرپرست دانشکده مهندسی عمران برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در نشست شورای دانشگاه که در صبح روز دوشنبه به تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ در سالن شهید باهنر برگزار شد، از زحمات آقای دکتر سعید غفارپور جهرمی که سه دوره تصدی ریاست دانشکده مهندسی عمران را به عهده داشتند تقدیر شد.

در این نشست که با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و سایر اعضای شورای دانشگاه همراه بود، ضمن خاطرنشان ساختن نقاط قوت دانشکده مهندسی عمران در زمان مسئولیت ایشان، با اهدای لوح تقدیر و یادبود توسط رئیس دانشگاه تقدیر به عمل آمد. دکتر عظمتی با ذکر صفات خوب و برجسته آقای دکتر غفارپور ابراز امیدواری کرد دانشگاه در آینده نزدیک از حضور ایشان در بخش های دیگر مدیریتی بهره مند شود.

در این مراسم، آقای دکتر موسی مظلوم به عنوان سرپرست دانشکده مهندسی عمران معرفی و ابلاغ خود را از رئیس دانشگاه دریافت نمود. دکتر موسی مظلوم استاد (تمام) رشته مهندسی سازه و زلزله می باشد.