پذیرش دو مقاله جدید در زمینه ویروس کرونا توسط اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مواد و علوم میان رشته ای

به گزارش دفتر همکاری های علمی و روایط بین الملل دانشگاه و به نقل از دکتر ذاکری، رییس دانشکده مهندسی مواد و علوم میان رشته ای، دو مقاله جدید در مورد ویروس کرونا توسط اعضای هیات علمی این دانشکده، در مجلات معتبر بین المللی پذیرش گرفت. محققین دانشکده مهندسی مواد و علوم میان رشته ای از ابتدای ورود این ویروس به کشور عزیزمان در حال پژوهش در این زمینه بوده و نتیجه تلاش آنها برای ارتقا سطح شناخت از این ویروس و عواقب ابتلا به آن به صورت مقالات علمی در حال چاپ می باشد.
دکتر سعید خلیلی عضو هیات علمی دانشگاه شهید رجایی با همکاری چند تن از اساتید دیگر از سایر دانشگاه ها، موفق به اخذ پذیرش دو مقاله در این زمینه شده است. مقاله اول با عنوان
The immunology of SARS-CoV-2 infection, the potential antibody based treatments and vaccination strategies
در مجله Expert Review of Anti-infective Therapy با ضریب تاثیر ۳٫۷ (Impact Factor 2018 ) به چاپ رسیده است. لازم به ذکر است این مقاله از تاریخ ۳۰ دسامبر ۲۰۲۰ به صورت آنلاین قابل دسترسی است و از طریق لینک زیر قابل دانلود است:

لینک دانلود

مقاله دیگر با عنوان
Chitosan: A Promising Protective Component against SARS-CoV-2 and Influenza Virus
در مجله Letters in Drug Design & Discovery با ضریب تاثیر ۱٫۱۶ مورد پذیرش قرار گرفته است.

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی

کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۲۷۰۴