گزارش حضور پرشور و پرشکوه خانواده بزرگ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

امروز همه آمدند برای ۲۲بهمن؛ دل انگیزترین و پرخاطره ترین روز تاریخ انقلاب
همه آمدند بخاطر آرمان های انقلاب و بزرگداشت یاد شهیدان و امام شهیدان
همه آمدند تا پاسخی دندان شکن به دشمنان بدخواه، آمریکای جهانخوار و استعمار پیر انگلیس دهند.

امروز ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ خانواده بزرگ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی هم آمد تا پیام انقلاب را به همه دنیا مخابره کند و عزت و شکوه ایران اسلامی را در بوم وحدت برجسته کند و نوای همدلی و استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی باشد.

آقای دکتر مهدی نژاد، سرپرست محترم دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی، مسئول محترم نهاد، به همراه معاونان و مدیران دانشگاه تا پایان راهپیمایی همگام با استادان و دانشجویان و مردم فهیم و شریف تهران مسیر انقلاب_ آزادی را طی کردند.

خانواده دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با پیوستن به سیل پرخروش مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بار دیگر پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را جشن گرفتند و با آرمان های انقلاب و امام تجدید بیعت کردند و با اقتدا به رهبر معظم انقلاب، از استکبار و بدخواهان نظام اعلام انزجار کردند و زیر پرچم پرافتخار ایران اسلامی عهد بستند تمام قد حامی پیشرفت و بالندگی و همدلی ایران باشند و در مسیر ایران قوی پرشتاب گام بردارند.