گزارش تصویری آئین تجلیل از مدال آوران ورزشی دانشگاه

آیین تجلیل از مدال آوران و افتخار آفرینان ورزشی دانشگاه با حضور رییس و اعضای هیات رییسه و مهمانان ویژه روز دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ در سالن شهید طهرانی مقدم برگزار شد. در این مراسم که با استقبال بی نظیر دانشجویان، همکاران و دانشجویان روبرو شد از برترین های ورزش دانشجویان و کارکنان دانشگاه در سطوح بین المللی، ملی، المپیادهای دانشجویی، منطقه ای، دانشگاه و سراها تقدیر به عمل آمد. تقدیر از پیشکسوتان و زحمت کشان ورزش دانشگاه و سرکار خانم دکتر ادیب پور رییس سابق اداره تربیت بدنی دانشگاه از دیگر برنامه های این مراسم باشکوه بود. شایان ذکر است هنرمندی آقای رضا ذریه، حضور آقای وحید شمسایی ، سرمربی تیم ملی فوتسال و اجرای آیین باستانی توسط مرشد ملی آقای سبزواری از دیگر برنامه هایی بود که توانست نظر حاضرین را به خود جلب نماید.