کسب مقام های برگزیده توسط کانون کارآفرینی و شایسته تقدیر توسط کانون همیاران سلامت در نهمین جشنواره ملی رویش

نهمین جشنواره ملی رویش روز چهارشنبه نوزدهم خرداد ماه به کار خود پایان داد. در این دوره ۵۲۸۵ کانون از دانشگاه های سرار کشور با ثبت بیش از پانزده هزار عنوان فعالیت شرکت کرده بودند. ۱۷ کانون دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز با بیش از صد و پنجاه فعالیت در این جشنواره شرکت داشتند. ۲۰ فعالیت فردی و ۲ فعالیت گروهی نیز توسط اعضای فعال کانون ها در این دوره ثبت شد. با اعلام نتایج این رویداد توسط معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مشخص شد کانون کار آفرینی دانشگاه به مقام برگزیده این دوره از جشنواره دست یافته است و کانون همیاران سلامت روان نیز شایسته تقدیر کشوری شده است. این موفقیت را به خانواده فرهنگی دانشگاه تبریک می گوییم و به دبیران این کانون ها دست مریزاد.