کسب مقام های برگزیده توسط کانون کارآفرینی و شایسته تقدیر توسط کانون همیاران سلامت دانشگاه در نهمین جشنواره ملی رویش

نهمین جشنواره ملی رویش روز چهارشنبه نوزدهم خرداد ماه به کار خود پایان داد. در این دوره ۵۲۸۵ کانون از سراسر کشور با ثبت بیش از پانزده هزار فعالیت حضور داشتند. ۱۷ کانون دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز با بیش از صد و پنجاه فعالیت در این دوره از جشنواره ملی رویش شرکت داشتند. بیست فعالیت فردی و دو فعالیت گروهی نیز توسط اعضای فعال کانون های دانشجویی از دانشگاه ما در این جشنواره ثبت شد. با اعلام نتایج توسط معاونت فرهنگی وزارت عتف مشخص شد کانون کارآفرینی دانشگاه به مقام برگزیده در این دوره جشنواره رویش داشت یافته است و کانون همیاران سلامت دانشگاه نیز توانسته است شایسته تقدیر کشوری در نهمین جشنواره رویش شود. این موفقیت را به خانواده کانون های دانشجویی دانشگاه تبریک می گوییم و به دبیران این دو کانون دست مریزاد.