در مسابقات دانشگاه های منطقه یک کشور رخ داد

کسب مقام سوم توسط تیم شنای بانوان دانشگاه در مسابقات دانشگاه های منطقه یک کشور

تیم ۱۰ نفره شنای دانشگاه شهید رجایی شامل ۸ نفر ورزشکار، مربی و سرپرست تیم، روز دوشنبه به تاریخ ۲۵/۱۰/۹۶ عازم دانشگاه خوارزمی محل برگزاری دومین جشنواره ورزشی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های منطقه یک ورزش کشور شدند.

در رقابت های این دوره تعداد ۱۶ تیم از دانشگاه های مختلف شرکت نمودند. برخی از دانشگاه ها مانند دانشگاه صنعتی شریف، شناگرانی از تیم ملی را در اختیار داشتند و سطح رقابت ها نسبت به سال گذشته بسیار بالاتر و سنگین تر بود. از برخی از دانشگاه ها چون امیر کبیر نیز عضو هیات علمی و مدرسانی که رشته تخصصی آنها شنا بود شرکت نموده بودند. در پایان رقابت ها تیم دانشگاه شهید رجایی پس از تیم های دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه امیر کبیر در مجموع رقابت های تیمی و انفرادی در جایگاه سوم ایستاد و توانست مقام های ارزنده ای را نیز در رده های انفرادی کسب نماید که این مقام ها به شرح زیر است.

اعضای تیم : خانم ها عفت ال
سادات مقدسی – بهار زند وکیلی – مهناز محمدی – ناهید ادیب پور – فرشته شهیدی – معصومه شهبازی – سارا زاکری و الهام اقدسی.

مربی : خانم فریده بهزادی

سرپرست : خانم رضوان روح بخش

photo_2018-01-17_11-47-56

ورزشکار رشته رتبه