کسب رتبه نخست اتحادیه برتر کشور

🌏 معاونت فرهنگی و اجتماعی به نقل از دفتر مرکزی انجمن های علمی دانشگاه تربيت دبیر شهید رجایی خبر داد:

🏆🏆🏆کسب رتبه نخست اتحادیه برتر کشور توسط اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی برق، مهندسی پزشکی، مهندسی انرژی و راه آهن کشور برای دومین بار پیاپی در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت مازندران 🏆🏆🏆

🥇در این مراسم که با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری؛. جناب دکتر زلفی گل و معاون محترم فرهنگی وزارت علوم آقای دکتر کلانتری و مسئولین جشنواره به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد، اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی “مهندسی برق کشور توانست رتبه نخست” را در بخش اتحادیه برتر گروه اتحادیه‌های فنی و مهندسی کسب کند و مورد تقدیر قرار گرفت.

🌹 این پیروزی را به سرکار خانم مهندس مرادی دبیر اتحادیه و دانشجوی این دانشگاه ، جامعه بزرگ مهندسین برق، پزشکی، انرژی و راه آهن کشور و خانواده ی بزرگ انجمن های علمی دانشگاه تبریک می‌گوییم.🙏🏻🌻
🔷 لازم به ذکر است دبیرخانه مرکزی اتحادیه علمی برق کشور در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مستقر می باشد.