کسب رتبه دوم توسط روابط عمومی دانشگاه شهید رجائی در بخش «تبلیغات و انتشارات در راستای اجرای مدیریت سبز» در جشنواره روابط عمومی‌های برتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسم ترکیبی حضوری و غیرحضوری که امروز دوشنبه ۲۳ تیرماه در سالن اجتماعات وزارت علوم برگزار گردید از روابط عمومی های برتر دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور تقدیر شد.

بر  اساس این گزارش، دکتر عبداللهی نژاد مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری و موسسات تابعه که امروز (دوشنبه) با حضور وزیر علوم، برخی از معاونان و روسای روابط عمومی‌های دانشگاه‌های سراسر کشور در سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، از دریافت ۵۰۰۰ اثر در قالب فایل الکترونیکی در راستای تحقق «دانشگاه سبز، روابط عمومی سبز» خبر داد.

وی به اهداف این جشنواره اشاره کرد و افزود: معرفی و تقدیر از روابط عمومی‌های فعال، خلاق و اثرگذار، ترویج فرهنگ مصرف بهینه منابع در روابط عمومی‌ها در راستای مدیریت سبز، توانمند سازی، ایجاد انگیزه برای رقابتی سالم و ارتقای جایگاه روابط عمومی ها از اهداف اصلی این جشنواره به شمار می‌رود.

در این مراسم روابط عمومی دانشگاه شهید رجائی در بخش «تبلیغات و انتشارات در راستای اجرای مدیریت سبز» رتبه دوم را کسب کرد.