کسب رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد توسط دانشجوی دانشکده مهندسی مواد و فناوریهای نوین

سرکار خانم سیمین خیرآبادی

فتح سکوی برتر علمی و آموزشی و کسب رتبه اول در رشته مهندسی متالوژی و مواد مقطع کارشناسی ارشد توسط شما، فرزند برومند این مرز و بوم نشانگر لیاقت، همت و تلاش بی شائبه شماست. بی گمان ایران سربلند با تکیه بر چنین استعدادهای والایی، برگ های زرینی از توسعه، عزت و غرور را در تاریخ همیشه درخشان خود به ثبت خواهد رساند، چراکه شما ادامه دهنده ی راه و آرمان شهدای علمی و همه ی نخبگانی هستید که با طی مراحل مختلف علمی، در راستای استقلال و سربلندی ایران عزیز گام بر می دارند. کسب این موفقیت را به شما، خانواده ی محترم و اساتید تبریک و شادباش عرض می نماییم و از خداوند سبحان توفیق روزافزون شما را در عرصه جهاد علمی و استقلال و شکوفایی ایران اسلامی، مسألت داریم.

دانشکده مهندسی مواد و فناوری های نوین